Dank U !

Onze campagnemaand is voorbij, 31 dagen lang hebben we op diverse manieren getracht om meer belangstelling te vragen voor darmkanker, een strijd die nog lang niet gestreden is. We hebben met méér info en méér voorlichting op diverse fronten getracht een stap in de goede richting te zetten… Het heeft veel energie gekost, maar het besef dat we minstens één darmkanker gestopt hebben maakt héél veel goed.

Deze campagne was onmogelijk zonder de steun en hulp van een klein maar bijzonder hecht team ! Als “trainer” ben ik ontzettend fier op mijn “spelers”. Michael, Rustam, Olivier en Dieter hebben bijzonder puik werk geleverd. De jeugd heeft andermaal bewezen van goudwaarde te zijn. Erik heeft zijn rol van “assistent-trainer” ongelooflijk ter harte genomen en heeft er voor gezorgd dat dingen die onmogelijk leken, toch mogelijk werden. De steun en de ervaring van Marleen was voor dergelijke campagne een bonus waar je alleen maar van kan dromen…

We hebben ook dit jaar weer talrijke nieuwe vrienden gemaakt, vrienden waar je echt op kan rekenen, en die allen hetzelfde doel voor ogen hebben…minder darmkanker !

De sociale media hebben weer een hoofdrol gespeeld in onze campagne, de meer traditionele (asociale ?) media hebben ons andermaal verbaasd. Het contrast tussen de pijnlijke stilte van de ene zijde van het “stadion” (om nog maar eens de vergelijking met een voetbalwedstrijd te maken) en het warme onthaal aan de andere zijde was bij momenten schrijnend.  Je vraagt je soms toch af wat er moet gebeuren om die stilte te doorbreken.

Na één maand extra hard werken zijn we nog meer dan ooit overtuigd van het nut van onze zaak en durven we terecht stellen dat ons nieuw motto luidt : “Samen sterker dan ooit”

En we gaan echt niet wachten tot volgend jaar met nieuwe acties, daar hoef je niet ongerust over te zijn…

Van harte,  (LC)

 

Gelijkaardige posts

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.