Terug naar school…

Schermafbeelding_2012-09-03_om_18

De eerste schooldag is een feit. “Goed begonnen is half gewonnen” stond er vroeger in mijn rapportboekje. De boekentassen zijn weer in gebruik genomen en de volgende dagen moeten er opnieuw duizenden boeken in Vlaanderen worden gekaft. Of je nu met je leraar mag “facebooken”, of je nu wèl of niet met een iPad naar school moet (mag) zal onderwerp van discussie zijn de volgende dagen. Ook de sociale media lijken nu definitief de schoolmuren te zijn binnengedrongen.

De vzw Stop Darmkanker gaat binnenkort ook les geven, niet alleen door voordrachten voor het brede publiek, verpleging of artsen (die agenda is weer goed gevuld), maar ook via het internet. U zal dat in de nabije toekomst op onze website ongetwijfeld merken. “Darmkanker in 10 lessen”, het is eens iets anders…

Binnenkort zullen we voor het eerst ook op een beurs aanwezig zijn. En niet zomaar een beurs, maar de 67° Jaarbeurs in Gent, die van 8 tot 16 september plaats vindt. Onze stand zal er deel uit maken van een apart “Zorg Dorp”. Benieuwd wie van de 80.000 verwachte bezoekers eens langs komt…. Informeren en voorlichten aan het brede publiek, het blijft de kerntaak van de vzw.

En wat we eind oktober in het Jan Breydel-stadion in Brugge zullen doen blijft zowel voor Club Brugge als Lokeren nog een complete verrassing ! Het wordt een bijzondere voetbalwedstrijd.

Dit jaar géén afspraak op de Boekenbeurs, maar dat wil niet zeggen dat er geen boek meer komt… Geen twee zonder drie, ook niet voor Stop Darmkanker. Later hoor je er wel meer over…

“Samen sterker dan ooit” !

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelijkaardige posts

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Meld je aan voor tips over omgaan met darmkanker, nieuws en acties van Stop Darmkanker per e-mail.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.